Chris Brown a jeho bývalá priateľka ukončili spor o dcéru

NETKY.SK • 29 September 2015, 13:51 • 2 min
Chris Brown a jeho bývalá priateľka ukončili spor o dcéru

BRATISLAVA - Americký spevák a herec Chris Brown uzavrel so svojou bývalou partnerkou Niou Guzman dohodu o výchove ich pätnásťmesačnej dcéry Royalty. Informoval o tom portál TMZ. Na pondelňajšom súdnom pojednávaní rozhodli, že na výchove dievčatka sa budú podieľať obaja rodičia spoločne.

slovakia

left justify in out

Spevák tak bude môcť tráviť so svojou dcérou dvanásť dní v mesiaci. Rodičia sa zároveň dohodli, že Royalty bude nosiť priezvisko po svojom otcovi. Dvadsaťšesťročný Brown je s výsledkom veľmi spokojný. Potvrdzuje to príspevok, ktorý zverejnil prostredníctvom služby Twitter.

 

"Na súde to dnes išlo skvele. Som rád, že sa všetko dobre skončilo," napísal. Portál TMZ uviedol, že spevák bude na svoju dcérku prispievať sumou 2500 dolárov (v prepočte zhruba 2240 eur) mesačne. Zároveň bývalej priateľke okrem alimentov spätne vyplatí 15000 dolárov (13 430 eur) a bude hradiť zdravotné poistenie či výdavky spojené so zabezpečením pestúnok a vzdelania pre malú Royalty.


Brown mal spočiatku v spore ohrozenú pozíciu. Drogový test, ktorý musel počas procesu podstúpiť, potvrdil prítomnosť marihuany a kodeínu v krvi. Obe látky však spevákovi predpísali, vďaka čomu nebude musieť navštevovať svoju dcéru za účasti ďalšej osoby.


Chris Brown má zatiaľ na konte sedem štúdioviek - sólovky Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009), F.A.M.E. (2011), Fortune (2012), X (2014) a tiež spoločný album s rapperom Tygom s názvom Fan Of A Fan: The Album (2015). Momentálne pripravuje sólovku Royalty, ktorú pomenoval po svojej dcére. K jeho najúspešnejším singlom patria skladby Run It! (feat. Juelz Santana), Kiss Kiss (feat. T-Pain), Look At Me Now (feat. Lil Wayne & Busta Rhymes) či Don't Wake Me Up a Loyal (feat. Lil Wayne & Tyga). V roku 2012 získal za nahrávku F.A.M.E. cenu Grammy v kategórii Najlepší r'n'b album. Zviditeľnil sa tiež konfliktami s Drakeom a Frankom Oceanom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona