Chrípka zatvára školy v trnavskom regióne

NETKY.SK • 31 Január 2017, 15:00 • 2 min
Chrípka zatvára školy v trnavskom regióne

TRNAVA – Nielen z nadchádzajúcich polročných, ale aj chrípkových prázdnin sa tešia žiaci niektorých škôl v regióne Trnavy. Zvýšený počet chorých študentov nateraz zatvoril tri stredné školy v zriaďovateľskej pôsobnosti Trnavského samosprávneho kraja (TTSK) a aj Súkromnú strednú odbornú školu Gos-Sk v Trnave, kde začnú vyučovanie až 6. februára.

slovakia

left justify in out

Podľa hovorcu TTSK Patrika Velšica na Strednej odbornej škole elektrotechnickej, Strednej odbornej škole obchodu a služieb v Trnave a na skalickom Gymnáziu F. V. Sasinka budú prázdninovať takisto až do konca tohto týždňa. V Trnave bude v rovnakom termíne zatvorená tiež Materská škola (MŠ) na Spartakovskej ulici. "Nie je vylúčené, že sa v nasledujúcich dňoch pridajú aj ďalšie školské zariadenia," uviedol dnes pre TASR hovorca mesta Pavol Tomašovič.

 

V uplynulom týždni bola v rámci regiónu najvyššia chorobnosť v okrese Hlohovec. Z dôvodu epidemického výskytu chrípky majú aktuálne voľno na Základnej škole (ZŠ) na Ulici A. Felcána a na štyroch MŠ – na uliciach Hollého, Kalinčiakova, Fraštacká a v miestnej časti Šulekovo. Všetky do 6. februára. Informovala hovorkyňa Hlohovca Zuzana Hrinková Siebenstichová.

 

V Skalici podľa údajov na mestskom webe „prázdninujú“ na ZŠ na Strážnickej ulici do 6. februára, v Senici je do konca týždňa zatvorená MŠ na Kalinčiakovej a v Piešťanoch MŠ na Ružovej a Ulici 8. mája.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies