Chrípka už zatvára školy a školské zariadenia aj v Trenčianskom kraji

NETKY.SK • 29 Január 2013, 12:25 • 2 min
Chrípka už zatvára školy a školské zariadenia aj v Trenčianskom kraji

Chrípka už zatvára školy a školské zariadenia aj v Trenčianskom kraji - Zaujímavosti V okresoch v pôsobnosti Regionálneho úradu verejného zdravotníctva (RÚVZ) v Trenčíne prerušili do dnešného dňa školskú dochádzku v dvoch základných školách a jednej mater

slovakia

left justify in out

img

V okresoch v pôsobnosti Regionálneho úradu verejného zdravotníctva (RÚVZ) v Trenčíne prerušili do dnešného dňa školskú dochádzku v dvoch základných školách a jednej materskej škole v okrese Bánovce nad Bebravou, kde je zároveň aj najväčšia chorobnosť na akútne respiračné ochorenia. TASR informovala riaditeľka RÚVZ v Trenčíne Mária Štefkovičová.

Ako dodala, v okresoch Myjava, Trenčín a Nové Mesto nad Váhom zatiaľ pre chrípku nemuseli prerušiť školskú dochádzku v žiadnom školskom zariadení. Situácia sa však môže podľa nej meniť každým dňom.

K zatvoreniu predškolských zariadení museli pre chrípku pristúpiť aj v okresoch v pôsobnosti RÚVZ v Považskej Bystrici. "Školskú dochádzku prerušili v materských školách v Jasenici v okrese Považská Bystrica, v Púchove na Požiarnej ulici a v obci Horná Poruba v okrese Ilava," informovala riaditeľka RÚVZ Považská Bystrica Viera Sirotná.

Ako informovala hovorkyňa Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) Vlasta Henčelová, jediným školským zariadením v zriaďovateľskej pôsobnosti TSK, kde pre chrípku prerušili školskú dochádzku, je Stredná odborná škola Juraja Ribaya v Bánovciach nad Bebravou.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona