Chovanec cíti podraz od Dušana Tittela

NETKY.SK • 9 Apríl 2015, 09:33 • 2 min
Chovanec cíti podraz od Dušana Tittela

BRATISLAVA - Dnes už bývalý tréner futbalistov Slovana Bratislava Jozef Chovanec sa o svojom prepustení dozvedel v pondelok z tlačovej správy klubu.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatpäťročný rodák z Dolných Kočkoviec na Považí sa cíti po odchode podrazený zo strany generálneho riaditeľa Slovana Dušana Tittela. Chovanec to uviedol v rozhovore pre štvrtkové vydanie denníka Šport.


Chovanec viedol Slovan v celkovo 21 súťažných zápasoch, z ktorých až jedenásť prehral a len deväťkrát sa tešil z víťazstva. "V pondelok z tlačovej správy Slovana Bratislava," odpovedal bývalý československý reprezentant na otázku, kedy a ako sa dozvedel o svojom konci v Slovane. Následne doplnil: "Tesne predtým som sa síce rozprával s Petrom Kašparom, ale dohodli sme sa, že po návrate do Bratislavy si sadneme a celú situáciu rozoberieme. O hodinu a pol nato mi volal asistent a povedal mi, že sme v Slovane skončili. Takéto riešenie rozhodne nepovažujem za optimálne. Ja som človek, ktorý si ctí a drží dohody. A s generálnym riaditeľom Dušanom Tittelom znela jasne: do konca sezóny máme čas a priestor na vyskúšanie hráčov, herných systémov. Po zimnom odchode veľkého počtu futbalistov sme ho potrebovali. Tittel však odrazu zmenil názor."


Chovanec necíti krivdu zo strany majiteľa Slovana Ivana Kmotríka. S ním sa už o svojom odchode z klubu nestihol porozprávať. Na otázku Športu, či sa cíti podrazený a podvedený, niekdajší tréner českej reprezentácie povedal: "Zo strany Dušana Tittela určite áno. Nie však zo strany pána majiteľa, ktorý sa venuje futbalu srdcom a dáva mu veľa."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona