Chovan, Juraško a Šimko pokračujú vo Zvolene

NETKY.SK • 23 Máj 2013, 13:01 • 2 min
Chovan, Juraško a Šimko pokračujú vo Zvolene

ZVOLEN - Útočník Michal Chovan, obranca Michal Juraško a brankár Marek Šimko pokračujú v majstrovskom hokejovom klube HKM Zvolen.

slovakia

left justify in out

Trio sa dohodlo s vedením tímu spod Pustého hradu na predĺžení kontraktov do konca apríla 2014. Postupne sa zapoja do letnej prípravy. Chovana ešte pred začiatkom tréningov čaká operácia kolena, ktorej sa podrobí na budúci týždeň v utorok. „Ďalej sa bude všetko odvíjať od toho, ako sa mi koleno bude hojiť. Až následná rehabilitácia a postupné zvyšovanie záťaže ukáže, kedy budem plnohodnotným členom tímu. Verím však, že do začiatku nového extraligového ročníka to stihnem,“ uviedol na klubovom webe tretí najproduktívnejší hráč mužstva v poslednej sezóne (14 gólov, 43 asistencií).

Juraško sa chcel zapojiť do prípravy okamžite po podpise zmluvy, najneskôr na začiatku nového týždňa. Možnosť trénovať v tíme víta. "Nie som zvyknutý pripravovať sa individuálne, doteraz som si vždy letnú prípravu odkrútil v kolektíve. Navyše ani poriadne neviem, kto tu trénuje, chcem sa zoznámiť so spoluhráčmi,“ tvrdil na klubovom webe Juraško. 

Šimko sa bude do konca júna pripravovať individuálne. Túto formu tréningov zvolil aj pred rokom a dostal sa do optimálnej formy. V súčasnosti už má za sebou niekoľko tréningov. "Som rád, že sme sa dohodli s touto trojicou. Potvrdilo sa, čo som avizoval už dávnejšie, že máme s hráčmi ústnu dohodu, ktorú už len dáme na papier. V priebehu niekoľkých hodín, najneskôr do konca tohto týždňa by mala padnúť definitíva ešte u ďalších hráčov,“ ozrejmil situáciu okolo stavu kádra HKM Zvolen na internetovej stránke klubu generálny manažér Milan Čanky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies