Chorvátsky útočník Mance je novou tvárou v kabíne AS Trenčín

NETKY.SK • 8 Február 2017, 18:46 • 2 min
Chorvátsky útočník Mance je novou tvárou v kabíne AS Trenčín

TRENČÍN - Slovenský futbalový šampión AS Trenčín anagažoval do tímu Chorváta Antonia Manceho. Dvadsaťjedenročný útočník prichádza pod Čákov hrad zo slovinského klubu NK Domžale. Rodák z Rijeky podpísal s Trenčanmi trojročný kontrakt.

slovakia

left justify in out

"Ide o hráča, ktorý má pred sebou zaujímavú budúcnosť. Chce, aby mu práve náš klub pomohol k ďalšiemu rastu, čo je ocenením našej práce," povedal pre klubový web generálny manažér AS Trenčín Róbert Rybníček a pokračoval: "Rokovania o jeho prestupe boli dlhé, a rozhodne nie jednoduché. Sme však radi, že napokon sme s Domžale našli spoločnú reč. Nemalou mierou prispel k tomu aj Antonio, keďže prejavil skutočne veľký záujem o prestup do AS."

 

Chorvátsky mládežnícky reprezentant odohral za Domžale 41 zápasov a strelil 13 gólov. V lete si v kvalifikačnej fáze Európskej ligy zahral proti West Ham United.

 

"Antonio má prirodzený inštinkt zakončovateľa. Kvalitnú hru pravou i ľavou nohou. Veríme, že náš tréningový proces mu dá ešte väčšiu silu a dynamiku. Nerád by som sa mýlil, ale naši fanúšikovia sa majú na čo tešiť. Na druhej strane vieme, že bude potrebovať určitý čas na aklimatizáciu. Napriek tomu dúfame, že už na jar pomôže mužstvu k lepšej hre v jarnej časti súťaže," dodal Rybníček.

 

Trenčínu patrí po jesennej časti Fortuna ligy šieste miesto, na vedúcu Žilinu stráca 22 bodov. V záverečnom prípravnom zápase pred štartom druhej polovici sezóny nastúpia hráči AS proti FK Fotbal Třinec. Duel je na programe 11. februára na Štadióne na Sihoti.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona