Chorvátske médiá po prehre 1:3: Zostrelil nás japonský atentátnik

NETKY.SK • 13 Jún 2014, 10:56 • 2 min
Chorvátske médiá po prehre 1:3: Zostrelil nás japonský atentátnik

SAO PAULO - Ohlasy médií po otváracom zápase futbalových MS medzi domácou Brazíliou a Chorvátskom (3:1):

slovakia

left justify in out

Večernji List (Chorv.): "Brazília s pomocou rozhodcu slávila úspech nad veľmi dobrým Chorvátskom. Neymar skóroval dvakrát, ale pri prehre 1:3 sme mali šance aj my. Chorvátsko prehralo, ale hralo statočne a predviedlo dobrú partiu proti domácim. Hlavnú rolu mal však japonský rozhodca Juiči Nišimura, ktorý predviedol hanebný výkon."

 

Novi List (Chorv.): "Japonský atentátnik zastrelil odzadu trénera Nika Kovača. Brazília mala na úvod vyhrať a rozhodca jej to umožnil."

 

lancenet.com.br (Braz.): "Brazília zvládla nervozitu a na úvod šampionátu zdolala Chorvátsko. No opakovalo sa to, čo sa stalo v úvodnom zápase na MS 2002. Ázijský rozhodca nesprávne odpískal penaltu a tentoraz ju premenil Neymar. Pred dvanástimi rokmi v zápase s Tureckom boli protagonistami juhokórejský rozhodca Kim Young-Joo, útočník Luizao, faulovaný ešte pred šestnástkou, a Rivaldo, ktorý premenil penaltu."

 

brasilpost.com.br (Braz.): "Národný tím vyhral, ale skóre neodráža to, čo sa dialo na ihrisku. Tretí gól, ktorý zmenil priebeh zápasu, bol kontroverzný a dramatický. Neymar premenil penaltu, ktorá mimochodom neexistovala, pričom brankár Pletikosa ju takmer chytil."

 

Bild.de (Nem.): "Neymarova šou a smiešna jedenástka zachránili Brazíliu. Na úvod majstrovstiev sveta šťastná náhoda pre najväčšieho favorita."

 

The Times: "Neymar a Brazília žiaria po zlom štarte. Brazília zabudla na problémy pri príprave MS, keď dva góly 'chlapca z plagátov' Neymara a jeden Oscara zabezpečili pre hosťujúcu krajinu úspešný štart do A-skupiny, i keď víťazstvo bolo kontroverzné."

 

TSN.ca (Kan.): "Neymar ukázal, prečo je nositeľom brazílskych nádejí na MS. Vo štvrtok dal dva góly a pomohol domácim uniknúť sklamaniu na úvod turnaja. Rozhodujúci gól na 2:1 ale padol po vášnivo diskutovanej penalte, ktorú odpískal japonský rozhodca Juiči Nišimura."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies