Chorvátom v závere kvalifikácie nepomôže Mandžukič

NETKY.SK • 8 Október 2015, 13:18 • 2 min
Chorvátom v závere kvalifikácie nepomôže Mandžukič

ZÁHREB - Nový tréner chorvátskej futbalovej reprezentácie Ante Čačič bude musieť v záverečných dvoch dueloch proti Bulharsku (sobota 10. októbra v Záhrebe) a Malte (utorok 13. októbra v Ta' Qali) v rámci H-skupiny kvalifikácie o postup na ME do Francúzska oželieť služby útočníka Maria Mandžukiča.

slovakia

left justify in out

Hráč Juventusu Turín sa stále nezotavil zo zranenia stehenného svalu. Na hrote chorvátskeho útoku by ho mal nahradiť kanonier Fiorentiny Nikola Kalinič.
"Mario potrebuje ešte dva týždne, aby mohol znova naplno trénovať. Samozrejme, nebol šťastný, keď sme mu oznámili, že nemôže hrať. Jeho zdravie je však na prvom mieste," cituje oficiálna stránka Európskej futbalovej únie (UEFA) slová tímového lekára Borisa Nemca.


H-skupine kraľujú pred záverom kvalifikácie Taliani s 18 bodmi. V dvojbodových odstupoch nasledujú Nóri a Chorváti. Úradujúcim vicemajstrom Európy z Talianska zaistí postup na šampionát prípadný sobotňajší triumf v Azerbajdžane. Chorváti si nemôžu dovoliť zaváhanie s Bulharmi. Ak by prehrali a súčasne by Nóri zdolali mužstvo Malty, priama postupová miestenka by už v sobotu pripadla tímu zo severu Európy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies