Chorvát Ljubičič predĺžil zmluvu v Dunajskej Strede do leta 2019

NETKY.SK • 15 Február 2017, 13:31 • 2 min
Chorvát Ljubičič predĺžil zmluvu v Dunajskej Strede do leta 2019

Dunajská Streda - Slovenský futbalový fortunaligista DAC Dunajská Streda a chorvátsky stredopoliar Marin Ljubičič sa dohodli na predĺžení spolupráce do 30. júna 2019. Pôvodná zmluva dvadsaťosemročného odchovanca Hajduku Split platila do konca aktuálnej sezóny. Klub o tom informoval na oficiálnom webe.

slovakia

left justify in out

Ljubičič profesionálnu kariéru začal v Hajduku Split, ligový debut si v jeho drese odkrútil už ako sedemnásťročný. Najvyššiu súťaž v rodnej krajine hral aj v NK Zadar, tri sezóny pôsobil v ukrajinskom prvoligovom SC Tavrija Simferopoľ. Do DAC prišiel v januári 2015, odvtedy nastúpil v 57 ligových stretnutiach, strelil tri góly. V aktuálnej sezóne má na zatiaľ konte 14 štartov v najvyššej súťaži. V priebehu zimnej prípravy nastupoval s kapitánskou páskou.

 

"Veľmi nás teší záujem a zanietenosť Marina spojiť aj svoju ďalšiu budúcnosť s naším klubom. Rovnako nás teší, že sme sa dokázali rýchlo dohodnúť na predĺžení spolupráce. Marin sa v predchádzajúcich dvoch rokoch preukázal vysokou mierou profesionality na ihrisku aj mimo neho. Napriek končiacemu sa kontraktu a záujmu iných klubov túžil zostať súčasťou nášho projektu a pomáhať nám ďalej pri budovaní cesty za spoločným úspechom," vyhlásil športový riaditeľ DAC-u Jan Van Daele.

 

"Som veľmi rád, že po dvoch rokoch spolupráce mi dal klub šancu predĺžiť zmluvu o ďalšie dva roky. Chcem sa poďakovať vedeniu za túto ponuku a výkonmi na ihrisku potvrdiť oprávnenosť ich rozhodnutia," povedal Ljubičič.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies