Chorvát Kerič nechce skončiť s MFK posledný

NETKY.SK • 10 September 2015, 08:17 • 2 min
Chorvát Kerič nechce skončiť s MFK posledný

MICHALOVCE - Fortunaligový nováčik MFK Zemplín Michalovce v septembri do kádra okrem tria Marián Kelemen, Akaki Chubutia a Eric Barroso získal aj futbalového útočníka Andreja Keriča.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný Chorvát sa v sezóne 2008/2009 v drese Slovana Liberec s pätnástimi gólmi stal najlepším strelcom najvyššej českej súťaže. Zatiaľ naposledy Kerič pôsobil v luxemburskom Dudelange, predtým v pražskej Sparte či FK Teplice. V drese Dudelange zaznamenal v uplynulej sezóne 8 gólov.

"Vyhliadol si ma tréner Šturma, ktorý ma pozná z pôsobenia v Česku, hoci sme nespolupracovali. V Luxembursku som dal toľko gólov, a pritom som nehral na svojom poste. V systéme 3-5-2 som nastupoval za útočníkmi," uviedol Kerič na internetovej stránke michalovského klubu. "Budem sa snažiť čo najviac pomôcť mužstvu, aby sa odlepilo z dna tabuľky. Zatiaľ som v Michalovciach iba na tri mesiace do konca jesene. Potom sa uvidí. Určite nechcem skončiť posledný. Nič nie je stratené, bodový odstup mužstiev nad nami je zatiaľ minimálny. Stačí vyhrať dva zápasy a poskočíme aj o štyri priečky," dodal optimisticky Kerič.

Hráčom MFK Zemplín Michalovce patrí v tabuľke Fortuna ligy po 7 kolách posledná 12. priečka so 4 bodmi a bilanciou 1 víťazstvo - 1 remíza - 5 prehier.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies