Choré: Feministka išla na potrat, pretože čakala chlapca

NETKY.SK • 11 Február 2015, 11:20 • 2 min
Choré: Feministka išla na potrat, pretože čakala chlapca

NEW YORK – Bloggerka tvrdí, že potratila svoje dieťa po tom, ako sa dozvedela že je to chlapec, pretože mala zlé skúsenosti s mužmi.

slovakia

left justify in out

Na svojom blogu napísala autorka pod menom Lena, že v roku 2012 zistila, že bola tehotná a otca dieťaťa opísala iba ako „darcu“.

 

Tehotenstvo popísala ako diagnózu a povedala, že bola pripravená mať dieťa. Vo svojom blogu tvrdí, že je feministka, avšak podľa toho čo píše je skôr frustrovaná z mužov. „Muži na nás pozerajú z hora, odmietajú nám pomôcť a nepočúvajú nás, keď sa im chceme posťažovať,“ napísala Lena v blogu.

 

Tehotná išla na ultrazvuk a zistila, že dieťatko je chlapček. „Bola som v šoku, plakala som a myslela som si, že je to prekliatie.“ napísala o svojom tehotenstve. Ako napísala, nechcela priviezť ďalšie „monštrum“ do tohto sveta, a tak sa rozhodla ísť na potrat.

 

„Ak by sa toto prekliatie zopakovalo, urobila by som to znovu,“ uzavrela v blogu Lena.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies