Choré! Cibulkovej sa za neúspech vyhrážali smrťou

NETKY.SK • 12 Október 2017, 08:57 • 2 min
Choré! Cibulkovej sa za neúspech vyhrážali smrťou

BRATISLAVA – Naša slovenská súčasná tenisová jednotka Dominika Cibulková sa stala terčom vyhrážok. Neprajníci sa jej vyhrážali smrťou. Dominika sa však silnými slovami nenechala zastrašiť.

slovakia

left justify in out

Dominika sa na základe svojich zdravotných problémov rozhodla, že si svoju tenisovú prestávku o niečo predĺži. Chce si odpočinúť a vyčistiť hlavu. V poslednom čase jej nešla „karta“ tak, ako by si želala, preto prehodnotila aj nástup na turnaji v Linzi. „Chcem si doliečiť menšie zdravotné problémy, no najviac si potrebuje oddýchnuť hlava. To je hlavný dôvod. Vlaňajšia sezóna bola vyčerpávajúca a nestihla som si po nej dostatočne dobiť baterky. Povedala som si, že stojí za to obetovať dva-tri turnaje, aby bola príprava na novú sezónu stopercentná,“ vysvetlila pre denník Šport Cibulková.

 

 

Akonáhle Cibulková informovala širokú verejnosť o svojom kroku, zo všetkých strán sa na ňu spustila vlna kritiky. Mnohí jej vyčítajú, že v zápasoch zo seba nedala všetko. Iným zas prekáža jej aktivita na sociálnej sieti, kde uverejňuje rôzne fotografie zo svojho súkromia. „Hraj tenis a nefoť sa!“, znejú odkazy takzvaných pseudofanúšikov. Situácia okolo Dominiky sa tak vyostrila, že mnohí sa jej dokonca začali vyhrážať aj smrťou za prehraté zápasy!

 

 

Slovenská tenistka si však zachovala chladnú hlavu a so všetkou gráciou neprajníkom odkázala: „Po prvé, diskusie pod článkami či príspevkami nečítam. Po druhé, keď to občas zbadám, len sa nad tým pousmejem. Zaoberala som sa tým, keď som mal osemnásť. Aj niektorí v mojom veku  diskusie čítajú, čo mi nepríde zdravé. Mne v tomto pomáha aj prístup manžela Michala. Naozaj sa môžem nad tým len pousmiať, čo mi iné zostáva.“

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies