Choma je výsledkom volieb šokovaný: Smer musí nazrieť do svojho vnútra

NETKY.SK • 9 Marec 2016, 14:39 • 2 min
Choma je výsledkom volieb šokovaný: Smer musí nazrieť do svojho vnútra

BRATISLAVA - Volebný výsledok strany Smer-SD nie je uspokojivý. Uviedol to na sociálnej sieti Facebook poslanec NR SR za Smer-SD Igor Choma, ktorý bude súčasťou parlamentu aj nasledujúce volebné obdobie.

slovakia

left justify in out

Choma uviedol, že aj keď nebol prílišným optimistom, výsledok ho zaskočil, a to aj napriek tomu, že Smer-SD voľby vyhral. Avšak bez ohľadu na to, či Smer bude alebo nebude súčasťou novej vlády, bude podľa Chomu potrebné dobre nazrieť do svojho vnútra a povedať si, čo stranu ťahalo dole a čo ju dvíhalo hore.

 

"A potom to bude samozrejme len o vôli urobiť to, čo by urobil každý rozumný človek – zbaviť sa toho, čo nás ťahá dole a podporiť to, čo nás dvíha hore," dodal Choma.


Choma uviedol, že nemá význam hádzať teraz po voľbách vinu na iných a aj ďalšie strany budú musieť nazrieť hlboko do seba a analyzovať výsledok. "V každom prípade platí, že národ má takú vládu, akú si zvolí (škoda, že si nemôže voliť aj novinárov..). A ak si do nej navolí slušných ľudí bez ohľadu na ich politickú príslušnosť, je to úplne v poriadku. Ak si však do vlády či parlamentu navolí okrem nich nebodaj aj klamárov, zlodejov, vydieračov, podvodníkov, odpočúvačov, šňupačov, fašistov, mafiánov, presstitútov, homosexuálov či bývalé prostitútky, a takíto ľudia prečíslia tých slušných, tak to tak bude vyzerať s celým štátom," uviedol Choma s tým, že ak prvovoliči – naše deti – zvolili do parlamentu zástupcov Ľudovej strany Naše Slovensko či Sme rodina, je to predovšetkým výsledok nás - ich rodičov.


Choma zároveň vyjadril svoje presvedčenie, že sa predsedovi strany Robertovi Ficovi podarí aj za týchto neľahkých okolností zostaviť takú vládu, ktorá ochráni Slovensko pred chaosom, nestabilitou a akýmikoľvek negatívnymi vplyvmi zvonku. "Ak toto zvládneme, doma si pri stále rastúcej ekonomike poradíme," dodal Choma.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona