Chodorkovského priezvisko sa stalo obchodnou značkou

NETKY.SK • 9 September 2015, 13:11 • 2 min
Chodorkovského priezvisko sa stalo obchodnou značkou

MOSKVA - Priezvisko bývalého ruského magnáta Michaila Chodorkovského zaregistrovali v Rusku, ako aj v niekoľkých ďalších krajinách ako obchodnú značku. S odvolaním sa na ruský denník Kommersant o tom dnes informovala agentúra Interfax.

slovakia

left justify in out

Majiteľom obchodnej značky je britská spoločnosť MBK IP UK Limited, ktorá je prepojená s Chodorkovským.

 

Pod značkou KHODORKOVSKIY a KHODORKOVSKY sa môže vyrábať a predávať oblečenie i počítačové programy. Môžu ju používať aj politické nadácie či realitné firmy a iné spoločnosti. Plány samotného Chodorkovského jeho advokáti odmietli zverejniť, dodal Kommersant.

 

Žiadosť o registráciu Chodorkovského priezviska ako obchodnej značky bola podaná ešte začiatkom roka 2013, keď bol bývalý ropný magnát ešte vo výkone trestu za spreneveru a krádež. zaregistrovali ju až na jar tohto roka.

 

Chodorkovského priezvisko bude chránenou značkou v Rusku, Arménsku, Gruzínsku, na Ukrajine, v Nórsku, Švajčiarsku a niektorých ďalších štátoch.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies