Chodil do posilňovne v domnení, že je všetko v najlepšom poriadku: Potom mu prišiel tento strašidelný list!

NETKY.SK • 15 Marec 2018, 10:59 • 2 min
Chodil do posilňovne v domnení, že je všetko v najlepšom poriadku: Potom mu prišiel tento strašidelný list!

Mladý Austrálčan zabudol na jeden podstatný detail a vďaka tomu zažil poriadny šok!

slovakia

left justify in out

Michael Reed je vyznávačom zdravého životného štýlu. Už dlhšie navštevuje jednu posilňovňu v austrálskom meste Perth, kde žije. Jedného dňa si však našiel v schránke list. Pochádzal práve z nej. Keď ho otvoril, nemohol uveriť vlastným očiam. Prepadla ho panika!

 

Vedenie jeho obľúbenej posilňovne mu poslalo poslednú výzvu na zaplatenie členského, ktoré je vraj dlžný. Písalo sa tu: "Do dnešného dňa ste nereagovali na naše výzvy týkajúce sa vyrovnania vášho dlhu, takže sme nútení podniknúť ďalšie kroky. Ak tomu chcete zabrániť, prosím, ihneď nás kontaktujte a vyššie uvedenú sumu uhraďte.“ Výška jeho dlhu pritom predstavovala 10 296 696 austrálskych dolárov, čo je približne 6,5 milióna eur! Nešlo mu to však do hlavy, členské predsa pravidelne každý mesiac uhrádzal. Záhadu však zakrátko rozlúskol.

 

Michael si totiž uvedomil, že kartu, ktorou každý mesiac poplatok platil, ešte v minulom roku zrušil a túto dôležitú skutočnosť zabudol v posilňovni oznámiť. Peniaze sa mu teda automaticky každý mesiac „strhávali“ z už neexistujúcej karty. Túto chybu si ihneď priznal a fitness klubu sa za nedorozumenie ospravedlnil. Druhá vec však je, že okrem poslednej výzvy žiadne spomínané upomienky nedostával.

 

Zistilo sa, že došlo k pochybeniu na oboch stranách, preto sa celú situáciu podarilo vyriešiť. Hovorca spoločnosti sa Michaelovi za chybu ospravedlnil a aby sa nestalo, že ho incident odradí od cvičenia, predplatili mu členské na ďalší rok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies