Chodec preliezol zábradlie a vletel priamo do Mercedesa

NETKY.SK • 19 Júl 2013, 17:02 • 2 min
Chodec preliezol zábradlie a vletel priamo do Mercedesa

BRATISLAVA - Na Starej Vajnorskej v Bratislave dnes zrazil Mercedes 49-ročného chodca. Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová, podľa doterajších zistení chodec preliezol zábradlie oddeľujúce chodník od vozovky.

slovakia

left justify in out

Na ceste potom chodec vrazil do pravého boku Mercedesu Sprinter, ktoré šoféroval 56-ročný vodič. Pri dopravnej nehode utrpel chodec ťažké zranenia hlavy a nohy, previezli ho do jednej z bratislavských nemocníc. U vodiča policajti alkohol nezistili. Chodcovi odobrali na zistenie alkoholu alebo omamných látok krv. Materiálnu škodu, ktorá vznikla na vozidle, predbežne vyčíslili na 1000 eur. Presné príčiny dopravnej nehody a mieru zavinenia polícia preveruje. "Polícia opätovne apeluje na chodcov k zvýšenej opatrnosti pri prechádzaní cez cestu," upozornila Považanová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies