Chobotnica rozpútala ZOO-mániu, Poliaci majú slona, Rusi soba

NETKY.SK • 7 Jún 2012, 06:46 • 2 min
Chobotnica rozpútala ZOO-mániu, Poliaci majú slona, Rusi soba

Chobotnica rozpútala ZOO-mániu, Poliaci majú slona, Rusi soba

slovakia

left justify in out

img

Ani nadchádzajúce futbalové majstrovstvá Európy sa nezaobídu bez zvierat v úlohách jasnovidcov - v Poľsku sa spoliehajú na veštecké schopnosti slonice Citty a v Rusku optimistické nálady vytvárajú predpovede soba Charuka.
      Poľský nasledovník slávnej chobotnice Paula sa v stredu vyriekol v prospech spoluusporiadateľa šampionátu v otváracom zápase turnaja s Gréckom, keď si z trojice melónov vybral a pochutil na kuse s označením Poľsko. Ďalšie dva melóny niesli názvy "Grécko" a "remíza".
      Zábery z krakovskej zoologickej záhrady potvrdzujú voľby 33-ročného hrubokožca. Úlohou Citty bude predpovedať všetky zápasy Poliakov a neskôr aj vyraďovaciu fázu až do finále turnaja 1. júla.
      V severnej časti európskeho Ruska pre zmenu Charuk naznačil hlboký prienik Rusov, ktorý by podľa paroháča mali dosiahnuť až semifinále. Štvorročný samec žijúci neďaleko mestečka Sykyvkar si vybral košík s krmivom, v ktorom bola obálka so semifinálovým obsahom. Charuk odignoroval ďalšie dve porcie, v ktorých boli nápisy finále a štvrťfinále.
      Pred dvoma rokmi dnes už nebohý nemecký hlavonožec Paul predviedol neomylné schopnosti predpovedať budúcnosť, keď správne uhádol všetky nemecké zápasy a aj výsledok finálového duelu.


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies