Chmelo z Českých Budějovíc na hosťovanie do Zlína

NETKY.SK • 24 Júl 2014, 16:39 • 2 min
Chmelo z Českých Budějovíc na hosťovanie do Zlína

BRATISLAVA - Slovenský futbalista a kmeňový hráč Dynama České Budějovice Rastislav Chmelo krátko pred začiatkom nového súťažného ročníka zmenil dres: z mužstva nováčika najvyššej českej súťaže Synot ligy odišiel na polročné hosťovanie do druholigového klubu Fastav Zlín.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný košický rodák (nar. 6. februára 1990) sa strelecky presadil hneď v úvodnom vystúpení, keď jedným gólom prispel k stredajšiemu víťazstvu Zlína nad treťoligovým klubom HFK Olomouc 3:1.

 

"Netvrdil by som, že som odohral nejaký skvelý zápas. Mohol som totiž skórovať viac ako raz, mal som viacero ďalších príležitostí. Je to škoda, niektoré situácie som neriešil optimálne," citoval zlinskydenik.cz slová vysokého slovenského zakončovateľa (194 cm), ktorý v uplynulej sezóne 2013/2014 pomohol Českým Budějoviciam piatimi presnými zásahmi v 28 dueloch k postupu Dynama medzi českú futbalovú elitu. 

 

"Jeho výkon bol dobrý, páčil sa mi," vyjadril sa po spomenutom súboji s HFK Olomouc kouč FC Fastav Zlín Martin Pulpit na adresu odchovanca Lokomotívy Košice, ktorý okrem "Loky" (2000 - 2009 a 2010 - 2012) účinkoval rok aj v cyperskom tíme Olympiakos Nikózia (2008/2009) a bol aj v HFK Olomouc (2013/2013). "Proti bývalému klubu z Olomouca som sa chcel teraz ukázať. Bolo to pre mňa špecifické stretnutie, veľmi som sa snažil," vyjadril sa Rastislav Chmelo, ktorý sa chce presadiť do základnej zostavy zlínskeho mužstva.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies