Chlpy v podpazuší sú opäť v móde

NETKY.SK • 8 September 2015, 11:00 • 2 min
Chlpy v podpazuší sú opäť v móde

BRATISLAVA - Chĺpky na miestach, kde sa potíte...Nedbalá elegancia, lenivosť alebo spôsob, ako vyjadriť svoj ​​názor? Zo všetkého niečo. A kde sa zobrala táto vlna? Za všetkým hľadajte Hollywood. Ak chcete byť ako slávne VIP, zahoďte žiletky do koša.

slovakia

left justify in out

Už snáď sto rokov je neprípustné , že niekomu vylezie z tričká bez rukávov menší dažďový prales. Muži, ženy, starí, mladí, holi sa skrátka všetci. Lenže zdá sa, že čím ďalej viac ľudí naslúcha volaniu minulosti. Chlpy sa totiž vracajú na scénu rovnako prekvapivo, ako sa po rokoch objavili overaly alebo široké nohavice. A zase sa začalo za veľkú mláku. Kto s tým prišiel ako prvý?

 

Som slávna, tak sa neholím. Priekopníčkou tohto divného štýlu sa stala speváčka Madonna a to pred necelým rokom. Zavesila svoju fotku so zarasteným podpazuším na jednu zo sociálnych sietí. Možno ani ona sama netušila, akú smršť jej nápad spôsobí .

 

Niektorí ju ohovárali, že si tam bujnú vegetáciu nalepila, iní ocenili jej statočnosť a tí poslední sa v tom zhliadli viac ako je žiadúce. Ako napríklad kolegyňa z brandže Miley Cyrus. Tá nelenila a celý tento výkrik do tmy este vylepšila po svojom. Počkala, kým jej narastie tá správna dĺžka a svoju podpazušnú hrôzu odfarbila na žiarivý odtieň. A šup s tým na internet. 

 

"Chlpatých" je čím ďalej viac aj na červenom koberci. Je až neuveriteľné, že Madonnu a Miley Cyrus nasledovali aj ďalšie celebrity, ako napríklad americká herečka Jemima Kiely. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona