Chlapec uväznený v tele starca oslávil 15. narodeniny

NETKY.SK • 2 Február 2016, 10:49 • 2 min
Chlapec uväznený v tele starca oslávil 15. narodeniny

NAÍ DILLÍ - Chlapec Nihal Bitl sa pred nedávnom tešil zo svojich 15. narodenín aj napriek tomu, že je uväznený v tele starca, ktoré starne osemkrát rýchlejšie.

slovakia

left justify in out

Vo svojej puberte musí Nihal riešiť iné veci ako jeho rovesníci. Musí zápasiť s problémami, ktoré mávajú dôchodci. Deti, ktoré trpia touto chorobou väčšinou trápia srdcové choroby, majú oslabené kosti, náchylnosť na infarkt, aj na mozgovú príhodu. Všetky tieto neduchy trápia ľudí nad 60 rokov.

 

 

Lekári tvrdia, že deti s touto chorobou sa dožívajú len 14 rokov. Nibali je v tomto prípade veľkou výnimkou. Pred pár dňami si totiž zapálil na svojej torte sviečku s číslom 15. Chlapec všetkých prekvapil. Je najstarším „progérikom" v Indii, píše Daily Mail.

 

Nihal Bitl sa rád hrá na počítači. Surfuje na internete a miluje kreslenie. Nejaký čas chodil aj do školy, ale kvôli šikanovaniu musel prerušiť štúdium. Jeho rodina tvrdí, že má láskavú povahu. Nihal má ešte dvoch zdravých  súrodencov. Brata Luckyho (4) a Soňu (11).

 

Jeho veľkým snom je stretnúť robota Asima vyrobeného v Japonsku a navštíviť Disneyland v Kalifornii. Jeho otec mu plánuje všetky tieto želania splniť. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona