Chlapec prežil pád na kovový ražeň, ktorý mu prepichol hlavu spredu dozadu

NETKY.SK • 12 September 2018, 17:47 • 2 min
Chlapec prežil pád na kovový ražeň, ktorý mu prepichol hlavu spredu dozadu

HARRISONVILE - Desaťročný chlapec z amerického štátu Missouri sa zotavuje po tom, ako naňho zaútočil hmyz a zrútil sa zo stromu na zem, kde dopadol na kovový ražeň na mäso a ten mu prepichol lebku cez tvár až do zadnej časti hlavy.

slovakia

left justify in out

V stredu o tom informovala tlačová agentúra AP s odvolaním sa na denník Kansas City Star. Denník napísal, že lekári označili prežitie Xaviera Cunninghama za "zázrak".

 

Xavierov hrozivý zážitok sa začal v sobotu popoludní 8. septembra, keď naňho v domčeku na strome v rodinnej záhrade v meste Harrisonville zaútočili sršne. Chlapec spadol na zem, a keď jeho matka počula výkriky, rozbehla sa za ním.

 

Lebku mal spredu dozadu prebodnutú polovicou 30-centimetrového kovového ražňa, ktorý mu stále trčal z tváre.

Šéf oddelenia neurochirurgie Lekárskej fakulty Univerzity v Kansase Koji Ebersole vyhlásil, že odstránenie ražňa v nedeľu nebolo jednoduché, ale ražeň minul Xavierovo oko, mozog, miechu aj hlavné cievy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies