Chlapec našiel na spodku chleba mŕtvu jaštericu

NETKY.SK • 26 Júl 2012, 20:14 • 2 min
 Chlapec našiel na spodku chleba mŕtvu jaštericu

Chlapec našiel na spodku chleba mŕtvu jaštericu - Zaujímavosti Jedenásťročný William Evans z anglickej obce Hawkchurch našiel na spodku pecňa chleba mŕtvu malú jaštericu. Stalo sa tak, keď si chlapec išiel z chleba odkrojiť, aby si spravil raňajky.

slovakia

left justify in out

img

Jedenásťročný William Evans z anglickej obce Hawkchurch našiel na spodku pecňa chleba mŕtvu malú jaštericu. Stalo sa tak, keď si chlapec išiel z chleba odkrojiť, aby si spravil raňajky. V tom si však všimol, že na spodku pecňa je niečo prilepené. Najprv si myslel, že je to suchý list, po odstránení obalu však zistil, že ide o mŕtveho plaza.

Podľa chlapcovho otca Marcusa jašterica nebola upečená, na základe čoho sa domnieva, že plaz sa dostal do obalu až tesne pred jeho uzatvorením. Rodina Evansových kúpila chlieb v predajni Tesco v neďalekom meste Axminster, kde bol aj upečený. Vedenie obchodu preto o prípade informovali. Tí však popreli, že by k takémuto prípadu u nich mohlo dôjsť. "Požiadali ma, aby som ten chlieb doniesol vedúcemu predajne, ale myslím, že sa radšej obrátim na úrad hygienika. Jaštericu aj chlieb sme dali do chladničky ako dôkaz," uviedol Marcus Evans pre miestne noviny Midweek Herald.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona