Chlapec mal jediný sen: Odhodlal sa kvôli nemu újsť z domu a prejsť 130 kilometrov, potom prišlo veľké sklamanie!

NETKY.SK • 4 Marec 2018, 15:00 • 2 min
Chlapec mal jediný sen: Odhodlal sa kvôli nemu újsť z domu a prejsť 130 kilometrov, potom prišlo veľké sklamanie!

Desaťročný chlapec bol odhodlaný prekonať všetky prekážky, len aby sa mu splnilo, po čom tak veľmi túžil. Nevyšlo to ale podľa jeho predstáv.

slovakia

left justify in out

Dato Nozazde pochádza z mesta Chašuri nachádzajúceho sa v Gruzínsku. Odmalička túžil po jedinej veci. Chcel sa pozrieť do zoologickej záhrady v Tbilisi, no doposiaľ sa tam nedostal. Rozhodol sa preto, že situáciu vezme do vlastných rúk a v jedno popoludnie sa zo školy nevrátil domov, ale nasadol na autobus do hlavného mesta vzdialeného 130 kilometrov.

 

Dato takto riskoval len preto, aby mohol na vlastné oči vidieť všetky tie zvieratá, ktoré poznal len z kníh. Desaťročný chlapec sa zorientoval vo veľkom meste a zoo nakoniec úspešne našiel. Horšia však bola skutočnosť, že práve v ten deň mali zatvorené.

 

Zúfalý chlapec sa túlal ulicami mesta, až si ho všimla miestna policajná hliadka. Zaujalo ich, že je malé dieťa úplne samé, a preto ho oslovili. Na to im Dato porozprával, čo sa mu prihodilo.

 

Polícia okamžite kontaktovala jeho rodičov, aby ich upovedomila, že ich dieťa je v poriadku. Následne ho odviezli späť domov.

 

Na druhý deň sa však vrátili. Prezradili, že mu zariadili stretnutie s riaditeľom zoo a že ho tamodvezú. Datovi sa sen nakoniec splnil. Okrem toho, že si mohol v pokoji prejsť celú zoologickú záhradu a mal to dokonca aj s odborným výkladom jej riaditeľa, dovolili mu zvieratá aj kŕmiť. Chlapec bol zo svojho zážitku nadšený a bol by veľmi rád, keby sa v budúcnosti mohol stať členom tímu ošetrovateľov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona