Chlapec (9) oklamal ochranku letiska a letel do Las Vegas bez letenky

NETKY.SK • 7 Október 2013, 13:35 • 2 min
Chlapec (9) oklamal ochranku letiska a letel do Las Vegas bez letenky

LAS VEGAS - Polícia v americkom meste Las Vegas v nedeľu potvrdila zadržanie deväťročného chlapca, ktorý sa za dosiaľ nevysvetlených okolností dostal na palubu lietadla bez platných cestovných dokladov.

slovakia

left justify in out

Tamojšie úrady informovali, že chlapec sa na štvrtkový let z Minneapolisu do Las Vegas dostal bez letenky. Odhaliť sa ho podarilo až počas letu, keď si ho všimla posádka spoločnosti Delta Air Lines. Po pristáti v metropole štátu Nevada ho odovzdali polícii, ktorá zariadila jeho návrat k rodine v Minneapolise.

Polícia sa teraz snaží zistiť, ako sa chlapcovi podarilo do stroja dostať a ako prekonal prísne bezpečnostné opatrenia. Podľa videozáznamov z priestorov minneapolisského medzinárodného letiska prišiel do odletovej haly sám, objednal si v reštaurácii obed, za ktorý nezaplatil. Následne prešiel kontrolami a nasadol do lietadla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies