Chlapec (8) ukradol otcove auto a zobral sestru (4) na bizarný výlet

NETKY.SK • 13 Apríl 2017, 15:59 • 2 min
Chlapec (8) ukradol otcove auto a zobral sestru (4) na bizarný výlet

EAST PALENTINE – Len 8-ročný chlapec si sadol za volant a vošiel do premávky pre úplne bizarný dôvod, pričom na nebezpečnú cestu zobral aj svoju malú sestričku.

slovakia

left justify in out

Dieťa modernej doby dostalo chuť na cheeseburger a keďže rodičia spali, rozhodlo sa do McDonaldu dopraviť samo. „Technologický domorodec“ sa naučil šoférovať cez video-kurz na stránke Youtube. Potom do auta posadil a svoju 4-ročnú sestričku a vybrali sa na neskorú večeru na otcovom aute.

 

Onedlho zastavili pri okienku rýchleho občerstvenia a objednali si cheeseburger, hranoky a kuracie nugetky. Personál McDonaldu si myslel, že ide o nejaký žart a bez väčších obštrukcií deťom jedlo zabalil. Tie zaplatili úsporami z prasiatka.

 

Mladú posádku si ale všimli iní šoféri a upovedomili políciu. Tá deti dohnala a zastavila ich veselý výlet, ktorý mohol skončiť tragicky.


"Ten chlapec sa naučil šoférovať auto cez YouTube. Po ceste do ničoho nenarazil, je to až neuveriteľné," ocenil schopnosti malého nezbedníka strážnik Jacob Keohler, ktorý sa vyjadril pre The Weirton Daily Times.


Rodičia si po svoje ratolesti museli prísť na políciu. Najbližšie noci pravdepodobne tak ľahko nezaspia. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies