Chlapec (5) postrelil v Colorade dievčatko (3), leží v nemocnici v kritickom stave!

NETKY.SK • 5 August 2014, 09:14 • 2 min
Chlapec (5) postrelil v Colorade dievčatko (3), leží v nemocnici v kritickom stave!

DENVER - Trojročné dievčatko v americkom štáte Colorado postrelil a kriticky zranil päťročný chlapček - použil pritom ručnú strelnú zbraň patriacu matkinmu priateľovi. Informovala o tom dnes agentúra Reuters s odvolaním sa na políciu v meste Pueblo, kde k udalosti v pondelok došlo.

slovakia

left justify in out

Podľa vyhlásenia polície sa deväťročný chlapec ráno hral so strelnou zbraňou na dvore za domom a podal ju päťročnému chlapcovi, ktorý ju namieril na dievčatko a vystrelil. Zasiahol ju raz.

 

Náboj vošiel do tela dievčatka a vyšiel z neho bez toho, aby zlomil nejakú kosť, dodala polícia. Malú pacientku letecky previezli do nemocnice v meste Colorado Springs, kde sa podrobila operácii a nachádza sa v kritickom, ale stabilizovanom stave.

 

Keď sa polícia opýtala deväťročný chlapca, kde sa naučil narábať s ručnou strelnou zbraňou, odpovedal, že z videohier ako napríklad Black Ops.

 

Obaja chlapci, ktorí manipulovali so zbraňou, nebudú vzhľadom na svoj vek čeliť obvineniam. Polícia však bude vyšetrovať, ako sa starší chlapec k zbrani dostal.

 

V čase streľby sa matka dievčatka nachádzala doma. Jej priateľ Adrian Chavez (22), ktorý bol takisto doma, ušiel z miesta činu a o päť hodín ho zatkli.

 

img

 

"Chavez bude obvinený zo zlého zaobchádzania s dieťaťom s následkom vážneho telesného zranenia strelnou zbraňou, ktorá bola ponechaná bez dozoru," uviedla polícia. Dodala ešte, že muž sa prehrešil aj tým, že sa neobjavil na súde v súvislosti s iným prípadom.

 

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona