Chlapec (4) strelil kamaráta (6) do hlavy, ten zraneniam podľahol

NETKY.SK • 10 Apríl 2013, 09:55 • 2 min
Chlapec (4) strelil kamaráta (6) do hlavy, ten zraneniam podľahol

NEW JERSEY - Štvorročný chlapec z New Jersey zastrelil zbraňou, ktorú našiel v dome svojej rodiny, šesťročného kamaráta. Informovala o tom v utorok polícia.

slovakia

left justify in out

K incidentu došlo v pondelok v Toms River dva dni po tom, čo iný štvorročný "strelec" zabil ženu zástupcu šerifa v jej dome v Lebanone, Tennessee. Použil pri tom zbraň, ktorú našiel na posteli. Oba prípady polícia vyšetruje, pričom vychádza z toho, že šlo o nešťastné náhody.

Polícia v Toms River uviedla, že deti sa hrali pred domom štvorročného chlapca, keď ten vošiel dnu a priniesol 22-kalibrovú zbraň. Potom z nej vystrelil a zasiahol kamaráta do hlavy. Matka štvorročného chlapca zavolala záchranku, zasiahnuté dieťa však v nemocnici svojim zraneniam podľahlo. 

Prezident Barack Obama po sérii podobných incidentov tlačí na Kongres, aby prijal opatrenia na prísnejšiu kontroly zbraní v krajine.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies