Chlapec (13) skúšal wrestlingové chvaty na nevlastnej sestre (5), zabil ju!

NETKY.SK • 20 Jún 2013, 18:00 • 2 min
Chlapec (13) skúšal wrestlingové chvaty na nevlastnej sestre (5), zabil ju!

NEW ORLEANS – Napodobňoval chvaty z wrestlingu! Iba trinásťročný Devalon Armstrong, ktorý dohliadal na svoju nevlastnú sestru Viloude Louis (5), si krátil čas napodobňovaním wrestlerov z WWE. Devalon si ako figurantku vybral svoju sestru, ktorá však túto nebezpečnú zábavku neprežila.

slovakia

left justify in out

Polícia obvinila chlapca z vraždy druhého stupňa. „Devalon hodil Viloude o posteľ, skočil na ňu, búchal ju do brucha a trénoval na ňej údery lakťom,“ opísal policajný dôstojník tragický incident. „Napriek tomu, že dievčatko kričalo od bolesti, Devalon pokračoval ešte asi tri minúty,“ dodal.

Dievčatko však nezomrelo počas tejto tortúry. Chlapec prezradil polícii, že Viloude „sa sťažovala na bolesti brucha a išla si umyť zuby.“ Keď sa dlhšie nevracala, Devalon sa išiel pozrieť čo sa stalo a našiel ju ležať nehybne na podlahe. Chlapec ihneď zavolal na tiesňovú linku, lekár však konštatoval iba smrť.

Posmrtné vyšetrenie odhalilo početné zranenia: zlomené rebrá, vnútorné krvácanie a natrhnutú pečeň. Asociácia WWE sa od celého incidentu dištancuje.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies