Chlapci okradli a dokopali bezdomovcov

NETKY.SK • 3 November 2014, 10:28 • 2 min
Chlapci okradli a dokopali bezdomovcov

BRATISLAVA/PREŠOV - Pre útok na bezdomovcov obvinili 19-ročného Dávida a 14-ročného Michala, prechodne bývajúcich v Drienovskej Novej Vsi.

slovakia

left justify in out

V piatok po polnoci po dohode s 13-ročným Mikulášom z Chminianskych Jakubovian a 12-ročným Viktorom z Kendíc napadli dvoch bezdomovcov na Masarykovej ulici v Prešove, kde bezdomovci prespávali. Mikuláš vzal ruksak spod spiaceho muža a napriek prosbám ženy, ktorá sa medzitým prebudila, s ním utiekli. Žena zobudila muža, ktorý bežal za zlodejmi a ruksak získal späť. Mladíci sa k bezdomovcom vrátili, obstúpili muža a všetci ho udierali, kopali, pričom mu z vrecka vzali peňaženku. Viktor pristúpil k ležiacej žene a snažil sa vziať aj jej vak, ktorého sa ale žena nechcela vzdať. Rozutekali sa, až keď na nich začal kričať okoloidúci železničiar. Zranenia 55-ročného bezdomovca Andreja si nevyžiadali lekárske ošetrenie, 47-ročná Helena obišla bez zranení. Ako informovala Jana Migaľová z prešovskej krajskej polície, obvinených stíhajú na slobode.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies