Chlapčenská skupina One Direction sa objaví v seriáli Griffinovci

NETKY.SK • 8 Január 2016, 15:57 • 2 min
Chlapčenská skupina One Direction sa objaví v seriáli Griffinovci

BRATISLAVA Anglicko-írska chlapčenská skupina One Direction sa objaví v seriáli Griffinovci (1999).

slovakia

left justify in out

Animované verzie spevákov sa ocitnú v epizóde s názvom Run, Chris, Run, ktorú plánujú odvysielať v máji. Diváčky a diváci budú môcť vidieť všetkých štyroch súčasných členov formácie, avšak iba Liam Payne a Louis Tomlinson nahovorili aj dialógy. V scéne sa ukáže aj kreslená verzia anglického hudobného magnáta Simona Cowella.


One Direction pôvodne tvorili spomínaní Louis Tomlinson, Niall Horan, Harry Styles, Liam Payne a Zayn Malik. Posledný menovaný však skupinu vlani v marci opustil. Pätica sa preslávila v súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Music, ktoré založil spomínaný Simon Cowell, podpísalo kontrakt na dva milióny libier a One Direction sa stali fenoménom. Na konte majú zatiaľ albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013), Four (2014) a Made in the A.M. (2015). Získali viac ako sto ocenení vrátane piatich BRIT Awards, siedmich American Music Awards, piatich Billboard Music Awards alebo štyroch World Music Awards.


Seriál Griffinovci, známy aj ako Family Guy, má na konte päť cien Primetime Emmy a tri ceny Annie. V roku 2009 ho nominovali na Emmy v kategórii Najlepší komediálny seriál. Čo sa týka animovaných seriálov, stalo sa tak po prvý raz, odkedy nomináciu v roku 1961 získali Flinstonovci (1960). Túto satiru americkej kultúry a životného štýlu často porovnávajú so známym seriálom Simpsonovci (1989).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona