Chlapček chcel poslať pozdrav otcovi do neba, pošta mu požiadavku splnila

NETKY.SK • 4 December 2018, 13:35 • 2 min
Chlapček chcel poslať pozdrav otcovi do neba, pošta mu požiadavku splnila

Dôležitá zásielka si zaslúži špeciálny prístup. Takto sa zachovala Kráľovská pošta po tom, ako mala doručiť list do neba.

slovakia

left justify in out

Jase Hyndman má sedem rokov a žije v Škótsku. Pred niekoľkými rokmi mu zomrel otec, čo si dieťa, samozrejme, stále nesie v sebe. Nedávno mala zosnulá hlava rodiny narodeniny, preto sa Jase rozhodol, že mu pri tejto príležitosti do neba pošle pozdrav.  

 

Chlapček list s prianím starostlivo zabalil do obálky, na ktorú napísal: „Pán poštár, mohli by ste prosím toto doručiť do neba na narodeniny môjho otca? Ďakujem.“ Pošta by podobný list mohla ignorovať a buď ho vrátiť na adresu odosielateľa, alebo ho jednoducho skartovať. Nestalo sa tak. Namiesto toho dostal chlapec dojímavú odpoveď.

 

img

Zdroj: Pixabay

 

Pracovník pošty Sean Millingan poslal Jasemu list, kde sa písalo: „Bolo náročnou úlohou vyhnúť sa na ceste do neba hviezdam a ďalším astronomickým objektom. Ale buďte si, prosím, istý, že táto dôležitá poštová zásielka bola doručená.“

 

img

Zdroj: Pixabay

 

List spolu s odpoveďou pošty matka chlapca uverejnila na sociálnej sieti. Vyjadrila sa, že Jase bol nesmierne dojatý keď zistil, že jeho list dorazil tam, kam mal. Pošte je vraj za ich empatiu a originalitu veľmi vďačná.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies