Chisora stratil britskú licenciu, zvažuje odvolanie

NETKY.SK • 15 Marec 2012, 08:09 • 2 min
Chisora stratil britskú licenciu, zvažuje odvolanie

Chisora stratil britskú licenciu, zvažuje odvolanie - Ostatné športy Boxer Dereck Chisora prišiel o britskú súťažnú licenciu. Boxera suspendoval Britský boxerský kontrolný orgán na neurčito po tom, ako sa v Nemecku dostal do potýčky s krajanom Davidom Hay

slovakia

left justify in out

img

Boxer Dereck Chisora prišiel o britskú súťažnú licenciu. Boxera suspendoval Britský boxerský kontrolný orgán na neurčito po tom, ako sa v Nemecku dostal do potýčky s krajanom Davidom Hayem po prehratom zápase s Vitalijom Kličkom. 
      V stredu musel Chisora vysvetliť pred členmi orgánu, prečo sa pobil s Hayem. Jeho promotér sa vyjadril pre britské médiá, že možnosť odvolania ešte zvážia.
      Potýčka Chisoru s Hayem bola len vyvrcholením jeho správania pred samotným zápasom. Na "výlete" v Nemecku stihol počas váženia vylepiť facku svojmu súperovi, kým jeho bratovi Vladimirovi napľul vodu do tváre.
      Organizácia WBC, pod záštitou ktorej sa súboj Kličko - Chisora konal, odňala britskému pästiarovi právo boxovať minulý mesiac.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies