Chisora sa ospravedlnil za incident, Haye trvá na jeho vine

NETKY.SK • 21 Február 2012, 08:01 • 2 min
Chisora sa ospravedlnil za incident, Haye trvá na jeho vine

Chisora sa ospravedlnil za incident, Haye trvá na jeho vine - Ostatné športy Britský boxer Dereck Chisora sa v pondelok ospravedlnil za svoje správanie, za ktoré mu spolu s Davidom Hayem hrozí doživotný zákaz činnosti. Bolo to absolútne neprofesionálne, č

slovakia

left justify in out

img

Britský boxer Dereck Chisora sa v pondelok ospravedlnil za svoje správanie, za ktoré mu spolu s Davidom Hayem hrozí doživotný zákaz činnosti.
      "Bolo to absolútne neprofesionálne, či už to bolo vyprovokované, alebo nie," kajal sa v pondelok Chisora. Haye jednoznačne obvinil z vyvolania incidentu svojho súpera a jeho sprievod.
      Incident Hayeho a Chisoru vzbĺkol pred zrakmi stoviek novinárov na tlačovej konferencii v Mníchove krátko po Chisorovej prehre v súboji ťažkej váhy organizácie WBC proti Vitalijmu Kličkovi. BBBofC bude vyšetrovať najmä správanie Chisoru "pred, počas a po zápase" proti Ukrajincovi.
      "Je tu tá možnosť. Rada má veľké právomoci. Môžu dať pokutu, suspendovať boxera, ale aj odobrať mu licenciu," cituje slová generálneho tajomníka Britskej boxerskej kontrolnej rady (BBBofC) Roberta Smitha server bbc.co.uk. "Čo sa týka pána Hayeho, on nie je licencovaným boxerom BBBofC a viac už nespadá pod našu právomoc," uvádza sa vo vyhlásení BBBofC. Hoci Haye už ukončil aktívnu kariéru, rada môže rozhodnúť o treste, ktorý by mu znemožnil prípadný návrat.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies