Chippendales sa 3. októbra vrátia do Bratislavy

NETKY.SK • 1 August 2012, 19:30 • 2 min
Chippendales sa 3. októbra vrátia do Bratislavy

Chippendales sa 3. októbra vrátia do Bratislavy - Pre ženy Tanečná formácia Chippendales sa na jeseň vráti na Slovensko.

slovakia

left justify in out

img

Tanečná formácia Chippendales sa na jeseň vráti na Slovensko. Svetoznáme striptízové zoskupenie sa v stredu 3. októbra v rámci Most Wanted tour 2012 predstaví v bratislavskom Istropolise. Vstupenky na šou sa už predávajú v sieti Eventim za 40 až 60 eur.

Chippendales založila v roku 1979 dvojica Somen Banerjee a Paul Snider spolu s právnikom Bruceom Nahinom. Snider o rok neskôr vo veku 29 rokov spáchal samovraždu po tom, čo zabil svoju manželku - modelku Dorothy Stratten. Ani Banerjee sa nevyhýbal násiliu, ktoré ho dostalo za mreže. Ako 49-ročný sa v októbri 1994 obesil vo svojej cele. Chippendales medzitým získavali na popularite. Už začiatkom 80. rokov vystupovali v kluboch v New Yorku, vo Philadelphii i na Floride a postupne sa presadili aj v Európe.

Elektrizujúcu šou plnú erotiky, zvádzania a provokatívnych tancov predvedie skupina 10 až 12 tanečníkov aj na svojom najbližšom turné. Ich dramaturgia spája zaujímavé choreografické čísla s prvkami humoru a energickou hudbou. Najväčším lákadlom pre návštevníčky ale opäť budú predovšetkým ich odhalené maskulínne telá.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies