Chinaski si chcú dať po lete koncertnú pauzu

NETKY.SK • 14 Jún 2016, 12:43 • 2 min
Chinaski si chcú dať po lete koncertnú pauzu

BRATISLAVA - Česká kapela Chinaski si chce dať po lete pauzu od koncertovania. Členovia skupiny to potvrdili v ukážke z pripravovanej relácie Ivy Pazderkovej Káraoke, ktorú začne vysielať hudobná televízia Óčko už v stredu 15. júna.

slovakia

left justify in out

Ako prezradil líder formácie Michal Malátný, rozhodne nepôjde o rozpad kapely, keďže v čase prestávky plánujú pracovať na novom albume. "Ostatné dva roky vystupujeme veľa a keďže pracujeme na novej nahrávke, povedali sme si, že si na to vyhradíme čas. Obmedzili sme hranie, zahráme v lete na festivaloch a od septembra poľavíme," povedal 45-ročný hudobník.

 

V premiérovej časti programu inšpirovaného Carpool Karaoke Jamesa Cordena skupina predstaví tiež ich najnovšiu skladbu Adieu či upravenú verziu hitu 1970.

 

Chinaski je jedna z najpopulárnejších českých kapiel so širokou fanúšikovskou základňou aj na Slovensku. Formácia vydala albumy ako Chinaski (1995), Dlouhej kouř (1997), Nanana a jiné popjevky (2000), Originál (2002), Music bar (2005), Není na co čekat (2010) či Rockfield (2014). Medzi ich najväčšie hity patria skladby 1. signální, Tabáček, Zadarmo či Klára. Skupinu momentálne tvoria spomínaný Michal Malátný, Petr Kužvart, František Táborský, Ondřej Škoch, Štěpán Škoch a Otakar Petřina Jr.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies