Chiki liki tu-a zverejnili videoklip k piesni DPH

NETKY.SK • 9 Apríl 2015, 16:42 • 2 min
Chiki liki tu-a zverejnili videoklip k piesni DPH

BRATISLAVA - Slovenská kapela Chiki liki tu-a zverejnila videoklip k piesni DPH. O réžiu novinky sa postaral Jaro "Jaris" Vaľko.

slovakia

left justify in out

"Účinkovaniu v klipoch sa snažíme vyhýbať do maximálnej možnej miery, aj keď pri Milenke sme sa tomu nevyhli, lebo to nikto nevedel zahrať namiesto nás. V novom klipe môžete vidieť ako hráme pesničku. Je to naozajstný klip, ako z Triangla," uviedol Martin Višňovský.

 

Skladba DPH pochádza z aktuálneho albumu Slzy tvý mámy, Šedivý a spol. (2015). Formácia na ňu už zaznamenala pozitívne reakcie fanúšikov počas koncertov. "Má posolstvo a každému je to jasné. Takisto je to prvá pesnička z našej tvorby, ktorá má nejakú skratku. Ľudia si tam môžu domyslieť aj iné slová ako 'daň z pridanej hodnoty'," povedal spevák a basgitarista. 

 

Formácia bude od 10. apríla pokračovať v turné, počas ktorého sa 15. apríla opäť predstaví aj v Bratislave. Pridaný koncert sa bude konať rovnako ako ten marcový v klube Randal. "V Bratislave odohráme ten istý priestor, znížili sme kapacitu a pre každého máme uvítací drink. Kapacitu sme znížili reálne podľa toho, čo sa stalo minule, keď zaplnili klub do posledného miesta a mnohí sa sem ani nedostali. Veríme, že teraz, keď ľudia dôjdu, si ten koncert užijú. Pre nás to bola vtedy bomba, lebo my sme chránení pódiom, čiže nám je vždy dobre. Ale chceme, aby ľudia mali väčší komfort, viac si to užili, dostali sa k baru a nemuseli sa tlačiť pri nejakom prechode," vyjadril sa hudobník, ktorý sa spolu s kolegami teší na fanúšikov a fanúšičky. "Môžu na nás minútu počkať, ak sa im bude chcieť. Budeme sa fotiť, podpisovať a môžete nám doniesť aj poldeci," odkázal muzikant. 

 

Chiki liki tu-a vznikli v 90. rokoch minulého storočia v Prešove. Zloženie kapely prešlo niekoľkými zmenami. V súčasnosti sú jej členmi Martin Višňovský, Ľuboslav Petruška a Tomáš Višňovský. Koncertovali vo Veľkej Británii, Francúzsku, Írsku, Belgicku, Švajčiarsku či Nemecku. Na konte majú hity ako Laska moja de si, Ďakujem, Kristina či Monte Carlo (...v šušťakoch). 

 

 

Termíny turné kapely Chiki liki tu-a: 
10. apríla - Prievidza, Element Music Club 
11. apríla - Brezno, Bombura 
14. apríla - Praha, Lucerna Music Bar (krst albumu) 
15. apríla - Bratislava, Randal 
16. apríla - Banská Bystrica, Klub 77 
17. apríla - Ružomberok, Čajovňa Relax 
18. apríla - Hruštín, Dom kultúry 
24. apríla - Kremnica, Akropola 
25. apríla - Košice, Collosseum 
30. apríla - Levice, Reviczky klub 
1. mája - Handlová, Sound city pub 
2. mája - Senica - Kunov, Dom Kultúry



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies