Chiki liki tu-a vydajú na jeseň nový album

NETKY.SK • 15 August 2016, 11:36 • 2 min
Chiki liki tu-a vydajú na jeseň nový album

BRATISLAVA - Slovenská kapela Chiki liki tu-a vydá na jeseň nový album. Siedma nahrávka prešovskej formácie sa bude volať 3x4=13 a na trh sa dostane v pondelok 10. októbra. Členovia skupiny o tom informovali prostredníctvom svojej oficiálnej webstránky a konta na sociálnej sieti Facebook.

slovakia

left justify in out

"Nedá sa to tajiť do nekonečna!," napísali, pričom v jednom z komentárov dodali, že ďalšie detaily o pripravovanej štúdiovke plánujú oznámiť už čoskoro.


Chiki liki tu-a vznikli v 90. rokoch v Prešove. Doteraz vydali nahrávky Nezatváraj Milan dvere (1998), Budeš musel vlasy na blond prefarbil (2000), Kysak (2002), Choďte sa hrať pred vlastný vchod (2003), Dvojkilometrový jeleň (2005) a Slzy tvý mámy, Šedivý a spol. (2015). Na konte majú hity ako Laska moja de si, Ďakujem, Kristina či Monte Carlo (...v šušťakoch). V kapele pôsobia Martin Višňovský (spev, basgitara), Ľuboslav Petruška (gitara) a Tomáš Višňovský (bicie).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona