Chielliniho čaká dlhá prestávka

NETKY.SK • 31 August 2019, 10:45 • 2 min
Chielliniho čaká dlhá prestávka

TURÍN - V minulotýždňovom úvodnom zápase nového ročníka najvyššej talianskej futbalovej súťaže Serie A 2019/2020 strelil na ihrisku v Parme jediný gól duelu, na tie ďalšie si však bude musieť ešte počkať. Kapitán talianskeho šampióna Juventus Turín Giorgio Chiellini si na tréningu roztrhol predný krížny väz v kolene a musí podstúpiť operáciu.

slovakia

left justify in out

Klub z metropoly Piemontu neuviedol, ako dlho bude 35-ročný rodák z Pisy absentovať. Pri podobných zraneniach však býva nútená prestávka od troch do šiestich mesiacov podľa závažnosti zdravotnej indispozície.

Chielliniho zranenie sa udialo v predvečer sobotňajšieho ligového šlágra proti najväčšiemu protivníkovi "starej dámy" v ostatných sezónach - SSC Neapol, a menej ako tri týždne pred začiatkom skupinovej fázy Ligy majstrov, v ktorej sa Juventus stretne s Atléticom Madrid, Bayerom Leverkusen a Lokomotivom Moskva.

 

obrazok


Chiellini pôvodne figuroval v nominácii trénera talianskej reprezentácie Roberta Manciniho na septembrové zápasy kvalifikácie ME 2020 proti Arménsku a Fínsku. V menoslove nominovaných ho napokon nahradil zadák rímskeho Lazia Francesco Acerbi.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies