Chiellini sa v šlágri proti Neapolu vážne zranil, vynechá niekoľko týždňov

NETKY.SK • 24 Apríl 2018, 09:07 • 2 min
Chiellini sa v šlágri proti Neapolu vážne zranil, vynechá niekoľko týždňov

TURÍN - Futbalový obranca talianskeho Juventusu Turín Giorgio Chiellini si roztrhol zadný stehenný sval v oblasti kolena a vynechá niekoľko týždňov. Tridsaťtriročný taliansky reprezentant sa zranil v nedeľňajšom šlágri 34. kola Serie A proti Neapolu (0:1), zo súboja nútene odstúpil už v 11. min. Juventus vo vyhlásení informoval iba o charaktere Chielliniho zranenia.

slovakia

left justify in out

Správu o dĺžke jeho absencia priniesol portál goal.com. Špecializovaný web football-italia.net zase uvádza, že skúsený stopér by sa mohol do akcie vrátiť najskôr v zápase finále talianskeho pohára Coppa Italia proti AC Miláno, ktoré je na programe 9. mája.

Do konca sezóny 2017/2018 odohrá Juventus v Serii A ešte štyri zápasy. Postupne sa stretne s Interom Miláno, Bolognou, AS Rím a Hellasom Verona. "Stará dáma" je na čele tabuľky o jeden bod pred Neapolom.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona