Chicharito má formu ako hrom: Je lepší ako celý Manchester United

NETKY.SK • 15 December 2015, 19:45 • 2 min
Chicharito má formu ako hrom: Je lepší ako celý Manchester United

LEVERKUSEN – Anglický futbalový veľkoklub Manchester United zažíva krízu, keď v poslednej dobe nie sú schopní trafiť ani stodolu. Aktuálne nedokázali zvíťaziť už v piatich zápasoch v rade.

slovakia

left justify in out

Fanúšikovia United majú dlhý zoznam dôvodov, prečo nie sú spokojní s trénerom Louisom van Gaalom, ale ten hlavný je, že klub už nie je tým útočiacim tankom, ako v minulosti.

Manchester United hrá nudný futbal, keď kladie dôraz hlavne na defenzívu a strieľa veľmi málo gólov. Na druhú stranu, ich bývalý útočník a posila nemeckého Leverkusenu Javier Hernández, ich momentálne strieľa ako na bežiacom páse.

Práve Chicharito bol totiž bez okolkov vyradený trénerom Van Gaalom z kádra United hneď na začiatku sezóny a klub ho predal Leverkusenu za 7,3 milióna libier. Celkom smiešna suma vzhľadom na to, akým dôležitým hráčom sa stal v nemeckom klube. Len na porovnanie, West Bromwich zaplatil viac tímu Hull City za Jamesa Chestera, ako United pýtal za Hernándeza.

A prečo ho spomíname práve teraz a v súvislosti s jeho bývalým zamestnávateľom? Pretože v novom klube zažíva Chicharito znovuzrodenie, keď v posledných 12 zápasoch v drese Leverkusenu strelil viac gólov ako celý Manchester United za rovnaké obdobie v Premier League.

Góly v posledných 12 zápasoch

 

img

Nie je to len o strelených góloch, ale aj o jeho prínose tímu v týchto 12 zápasoch. Chicharito, ktorý strelil Borussii Mönchengladbach hetrik za 13 minút, prekonal tím United takmer vo všetkých ofenzívnych aspektoch hry. Prinášame vám krátke porovnanie Javiera Hernándeza a jeho bývalého klubu Manchester United.


Presnosť streľby

img

 

Premieňanie šancí

img

 

Počet minút na každý strelený gól

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies