Chicharito dal košom Juventusu, Milánčanom aj Rimanom

NETKY.SK • 26 Apríl 2016, 17:41 • 2 min
Chicharito dal košom Juventusu, Milánčanom aj Rimanom

LEVERKUSEN - Mexický futbalový útočník nemeckého klubu Bayer Leverkusen Javier Hernández priznal, že pred začiatkom tejto sezóny odmietol ponuky popredných talianskych veľkoklubov na prestup.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný zakončovateľ bol po skončení minulého ročníka na odchode z Manchestru United (počas vlaňajšej sezóny hosťoval ako kmeňový hráč "červených diablov" v Reale Madrid) a nemal núdzu o uchádzačov z Apeninského polostrova.

 

"Juventus Turín, Inter Miláno, AC Miláno, Lazio Rím a AS Rím sa v lete usilovali získať ma. Leverkusen som si vybral pre vidinu Ligy majstrov a tiež preto, lebo som cítil, že majú o mňa veľký záujem. Boli presvedčení, že im môžem pomôcť k zlepšeniu, to ma potešilo," povedal rodák z Guadalajary v rozhovore pre La Gazzetta dello Sport.

 

Hernández je v tejto sezóne štvrtý v poradí kanonierov nemeckej I. bundesligy so 17 presnými zásahmi, Leverkusen je tri kolá pred koncom tretí a blízko k prieniku do skupinovej fázy Ligy majstrov 2016/2017.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona