Chicago zdolalo Halákove St. Louis 4:3 po nájazdoch, Hossa s asistenciou

NETKY.SK • 30 Marec 2012, 08:19 • 2 min
Chicago zdolalo Halákove St. Louis 4:3 po nájazdoch, Hossa s asistenciou

Chicago zdolalo Halákove St. Louis 4 3 po nájazdoch, Hossa s asistenciou - Hokej Slovenský hokejový obranca Zdeno Chára zaznamenal v nočnom zápase zámorskej NHL jednu asistenciu, no jeho Boston prehral na domácom ľade s Washingtonom 2 3 po predĺžení a náj

slovakia

left justify in out

img

Slovenský hokejový obranca Zdeno Chára zaznamenal v nočnom zápase zámorskej NHL jednu asistenciu, no jeho Boston prehral na domácom ľade s Washingtonom 2:3 po predĺžení a nájazdoch. Pre tridsaťpäťročného kapitána "medveďov" to bol už 49. bod sezóny, keď k 37 asistenciám pridal aj 12 gólov.
      Washington sa vďaka výhre vo Východnej konferencii bodovo dotiahol (86) na ôsme Buffalo Sabers, no má odohratý o jeden zápas viac. Boston s 94 bodmi vedie Severovýchodnú divíziu.
      Jednu gólovú prihrávku zaznamenal aj Marián Hossa pri domácej výhre Chicaga nad St. Louis 4:3 po nájazdoch. V bránke hostí sa predstavil Jaroslav Halák, ktorý kryl 37 striel súpera a zaznamenal 92,5-percentnú úspešnosť zákrokov. V nájazdoch ho prekonal iba Dave Bolland, no keďže "blues" neskórovali ani raz, stačilo to na výhru Blackhawks.

      výsledky:
      New Jersey - Tampa Bay 6:4, NY Islanders - Pittsburgh 5:3, Toronto - Philadelphia 1:7, Boston - Washington 2:3 pp a sn /Chára za domácich 0+1/, Minesota - Florida 3:2 pp, Chicago - St. Louis 4:3 pp a sn /Hossa za domácich 0+1/, Phoenix - San Jose 2:0.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies