Cher znova odložila štart druhej časti turné

NETKY.SK • 30 September 2014, 16:32 • 2 min
Cher znova odložila štart druhej časti turné

USA - Americká speváčka Cher znova odsunula začiatok druhej časti turné Dressed To Kill.

slovakia

left justify in out

Dôvodom je bližšie nešpecifikovaná vírusová infekcia, ktorá zasiahla aj obličky, a preto si rekonvalescencia vyžiadala viac času, než lekári pôvodne predpokladali. Druhú časť spomínaného turné mala 68-ročná speváčka odštartovať už 11. septembra, no pre chorobu ho musela presunúť na 4. októbra. Momentálne je štart naplánovaný na 9. novembra, keď by mala vystúpiť v texaskom Lubbocku. Nové termíny odložených koncertov by mala zverejniť budúci týždeň.

 

Cher sa vydala na turné po deviatich rokoch od rozlúčkového Living Proof: The Farewell Tour, ktoré trvalo tri roky a skladalo sa z 325 koncertov. Prvá časť sa začala koncertom vo Phoenixe 22. marca. Ako v júli informoval Billboard, turné sa môže stať finančne najúspešnejšou koncertnou šnúrou roka, keďže len jeho prvá časť, ktorá pozostávala zo 49 vypredaných koncertov, dosiahla tržby takmer 55 miliónov dolárov. Celková návštevnosť pritom prekonala 610-tisíc ľudí. Najviac, až 14 893 divákov, si Cher prišlo pozrieť v meste East Rutherford. Okrem hitov Believe či If I Could Turn Back Time si fanúšikovia môžu vypočuť skladby z minuloročného albumu Closer To The Truth. 

 

Cher, celým menom Cherilyn Sarkisian, sa pohybuje na hudobnej scéne od 60. rokov minulého storočia. Bola členkou dua Sonny & Cher, v ktorom s ňou účinkoval jej už zosnulý manžel Sonny Bono. K jej najväčším hitom patria okrem spomínaných skladieb aj All Or Nothing, Strong Enough, Take Me Home či I Got You Babe. Na konte má zatiaľ 25 sólových štúdioviek ako napríklad All I Really Want To Do (1965), With Love, Chér (1967), Foxy Lady (1972), Stars (1975), Heart Of Stone (1989) či Living Proof (2001). Na zatiaľ poslednej štúdiovke Closer To The Truth (2013) spolupracovala aj so speváčkou Pink. Počas zhruba 50-ročnej kariéry získala okrem iného aj prestížne hudobné ocenenie Grammy a za herecké výkony jej udelili Oscara, Emmy či tri Zlaté glóbusy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies