Cher vždy považovala Madonnu za mrchu

NETKY.SK • 30 September 2013, 09:00 • 2 min
Cher vždy považovala Madonnu za mrchu

LOS ANGELES - Americká speváčka Cher si vždy myslela, že Madonna je mrcha, no nikdy nešlo o nenávisť. Šesťdesiatsedemročná speváčka to prezradila na portáli Reddit, kde sa jej fanúšikovia mohli pýtať na čokoľvek.

slovakia

left justify in out

"Nie je to nenávisť, ani nikdy nebola. Myslel som si iba, že je mrcha. Vlastne ju dosť rešpektujem," znela jej odpoveď. "Myslím si, že Madge (Madonna, pozn. SITA) patrí k najúžasnejším umelcom, akých poznám. Samozrejme sa mi od nej nepáči všetko, ale vždy bola na vrchole vlny. Vždy vnímala trendy omnoho skôr než ktokoľvek iný a mala skvelé videoklipy," vysvetlila. Cher si s Madonnou v minulosti povymieňala niekoľko urážok, no prednedávnom ju pochválila, keď sa vyjadrila, že rovnako ako na to má Lady Gaga, mala na to aj Madonna.

Cher sa pohybuje na scéne od 60. rokov minulého storočia. Bola členkou dua Sonny & Cher, v ktorom s ňou účinkoval jej už zosnulý manžel Sonny Bono. K jej najväčším hitom patria skladby ako Believe, If I Could Turn Back Time, All or Nothing, Strong Enough, Take Me Home či duet I Got You Babe. Má na konte množstvo nahrávok ako napríklad All I Really Want to Do (1965), With Love, Chér (1967), Foxy Lady (1972), Stars (1975), Heart of Stone (1989) či Living Proof (2001). Len prednedávnom pritom vydala aj ďalšiu štúdiovku Closer To The Truth, na ktorej spolupracovala okrem iných aj so speváčkou Pink. Počas zhruba 50-ročnej kariéry získala okrem iného aj prestížne hudobné ocenenie Grammy a za herecké výkony jej udelili Oscara, Emmy či tri Zlaté glóbusy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies