Cher vydá album s piesňami skupiny ABBA

NETKY.SK • 18 Júl 2018, 08:24 • 2 min
Cher vydá album s piesňami skupiny ABBA

BRATISLAVA - Americká speváčka a herečka Cher vydá album s piesňami švédskej skupiny ABBA. Sedemdesiatdvaročná interpretka to uviedla v rozhovore pre televízny program Today.

slovakia

left justify in out

"Po tom, ako som nahrala skladbu Fernando, mi napadlo, že by bolo zábavné nahrať celý album so skladbami skupiny ABBA. Tak som to aj urobila," povedala rodáčka z Kalifornie, ktorá si zahrala vo filmovej novinke Mamma Mia! Here We Go Again s piesňami legendárneho kvarteta zo Štokholmu. Cher zatiaľ neprezradila, kedy sa album dostane na trh.

Cher, celým menom Cherilyn Sarkisian, bola v rokoch 1964 až 1977 členkou dua Sonny & Cher, v ktorom s ňou pôsobil jej zosnulý manžel Sonny Bono. Na konte má zatiaľ 25 sólových štúdioviek. K jej najväčším hitom patria skladby If I Could Turn Back Time, Strong Enough, Take Me Home či I Got You Babe. Počas kariéry získala okrem iného Oscara, Grammy, Primetime Emmy, tri Zlaté glóbusy i trofej z festivalu v Cannes. Oscara si vyslúžila za hlavnú úlohu v snímke Pod vplyvom splnu (1987), pričom v roku 1984 ju nominovali za vedľajšiu rolu v dráme Silkwoodová (1983). Zahrala si napríklad aj vo filmoch Maska (1985), Čarodejnice z Eastwicku (1987), Morské víly (1990), Hráč (1992), Čaj s Mussolinim (1999), Bratia ako sa patrí (2003) či Burlesque (2010).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies