Cher si napokon nezahrá v snímke Flint

NETKY.SK • 25 Marec 2017, 15:51 • 2 min
Cher si napokon nezahrá v snímke Flint

BRATISLAVA - Americká speváčka a herečka Cher nakoniec nebude hrať vo filme Flint, ktorého dej sa bude zameriavať na kontamináciu vody v rovnomennom meste v Michigane.

slovakia

left justify in out

Od projektu odstúpila z rodinných dôvodov, pre ktoré sa nemôže zúčastniť na nakrúcaní. To by malo odštartovať v apríli v Toronte. „Toto bol projekt blízky môjmu srdcu a naozaj som sa tešila, že môžem pomôcť vyrozprávať tento príbeh. Nanešťastie, v čase naplánovaného nakrúcania nemôžem opustiť Los Angeles, pretože riešim vážny rodinný problém, ktorý mi bráni odísť na miesto aprílového nakrúcania," vyjadrila sa rodáčka z kalifornského El Centra, ktorá sa tiež aktívne podieľala na pomoci ľuďom žijúcim vo Flinte. 

Réžiu filmu má na starosti Bruce Beresford, scenár zas Barbara Stepansky. Craig Zadan, Neil Meron a Katie Couric budú jeho výkonnými producentmi. Sedemdesiatročná umelkyňa mala stvárniť obyvateľku mesta, ktorej rodinu vážne postihla kontaminácia vody a pod projekt sa mala podpísať tiež ako výkonná producentka.

Cher, celým menom Cherilyn Sarkisian, bola v rokoch 1964 až 1977 členkou dua Sonny & Cher, v ktorom s ňou pôsobil jej zosnulý manžel Sonny Bono. Na konte má zatiaľ 25 sólových štúdioviek. K jej najväčším hitom patria skladby Believe, If I Could Turn Back Time, Strong Enough, Take Me Home či I Got You Babe. Počas kariéry získala okrem iného Oscara, Grammy, Emmy, tri Zlaté glóbusy i trofej z festivalu v Cannes. Oscara si vyslúžila za hlavnú úlohu v snímke Pod vplyvom splnu (1987), pričom v roku 1984 ju nominovali za vedľajšiu rolu v dráme Silkwoodová (1983). Zahrala si napríklad aj vo filmoch Maska (1985), Čarodejnice z Eastwicku (1987), Morské víly (1990), Hráč (1992), Čaj s Mussolinim (1999) či Bratia ako sa patrí (2003). 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona