Cheptine v Ružomberku so zmluvou na dva roky

NETKY.SK • 20 Júl 2015, 14:57 • 2 min
Cheptine v Ružomberku so zmluvou na dva roky

BRATISLAVA - Vedenie slovenského futbalového klubu MFK Ružomberok a moldavský stredopoliar Anatol Cheptine sa ešte pred štartom nového ročníka Fortuna ligy 2015/2016 dohodli na spolupráci, zmluva je na dva roky.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom oficiálna internetová stránka klubu spod Čebraťa.

 

Dvadsaťpäťročný rodák z mesta Tiraspoľ (nar. 20. mája 1990) sa k ružomberskému mužstvu pridal tesne po začiatku letnej prípravy. Cheptine hral v doterajšej kariére za Šerif Tiraspoľ, FC Tiraspoľ, Zimbru Kišiňov a FC Academia Kišiňov. V minulosti účinkoval v mládežníckych výberoch Moldavska, v súčasnosti je už členom A-tímu: v najcennejšom drese dosiaľ nastúpil sedemkrát. 

 

Anatol Cheptine sa predstavil už v sobotňajšej ouvertúre najvyššej slovenskej súťaže. Proti nováčikovi zo Skalice (1:3) nastúpil za Ružomberok v základnej zostave, v 58. min ho vystriedal Pavol Masaryk. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies