Cheltenhamský Zlatý pohár bude bez Dona Poliho

NETKY.SK • 11 Marec 2017, 09:56 • 2 min
Cheltenhamský Zlatý pohár bude bez Dona Poliho

CHELTENHAM - Írsky tromf Don Poli pre zranenie nebude v piatok 17. marca štartovať na vrcholných skokanských dostihoch Timico Gold Cup na festivale prekážkarského odvetvia National Hunt v anglickom Cheltenhame.

slovakia

left justify in out

V blogu na webe Betfairu to oznámil tréner Gordon Elliott. Vlani na Zlatom pohári tretí Don Poli teraz mal predbežný stávkový kurz 17. V minulosti sa na festivale presadil dva razy: v roku 2014 na "Martin Pipe" a predvlani na "RSA".

Gold Cupu postupne ubúdajú hviezdy. Chýbať bude predbežný favorit Thistlecrack, hrdina edície 2015 Coneygree aj obhajca prvenstva Don Cossack. Posledný menovaný rovnako ako Don Poli reprezentuje ambicióznu bordovo-bielu kombináciu Gigginstown House Stud majiteľa aeroliniek Ryanair Michaela O´Leary. Ten však stále má v hre Outlandera (9) a Empire Of Dirta (13).

Aktuálnou jednotkou stávkového trhu v súvislosti s prestížnym súperením na 5270 m o celkovú prémiu 575 000 libier je domáci Cue Card (4). Nasledujú Native River (4,5) a Djakadam (5).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies