Cheltenham Town lepší ako Manchester United!

NETKY.SK • 31 Január 2015, 19:45 • 2 min
Cheltenham Town lepší ako Manchester United!

CHELTENHAM – Fanúšik štvrtoligového futbalového tímu Cheltenham Town prišiel s originálnym nápadom ako zvýšiť návštevnosť na domácich zápasoch svojho obľúbeného mužstva.

slovakia

left justify in out

Murry Toms je celoživotným fanúšikom Cheltenhamu a rozhodol sa, že podporí návštevnosť svojho obľúbeného tímu v skutku originálnym spôsobom. Podarilo sa mu vyzbierať 650 libier, za ktoré si prenajal billboard s obrovským nápisom: "Lepší ako Manchester United (My sme v Cambridge vyhrali)."

 

"Bude to v centre mesta, takže to ľudia uvidia a príde ich viac na Whaddon Road," povedal kreatívny fanúšik Murry Toms pre BBC. "Je skvelé rozmiestniť zopár plagátov, ale je ešte lepšie vidieť stovky fanúšikov Cheltenhamu ako sa znova zaujímajú o klub."
 

Minulý týždeň odohral Manchester United zápas 4.kola FA Cupu na pôde štvrtoligového Cambridge United, v ktorom sa však zrodila iba bezgólová remíza. Opakovaný zápas je na programe v utorok 3.februára, avšak tentokrát budú mať výhodu domáceho prostredia Červení diabli.

 

Cheltenham Town hrá v anglickej League Two (4.liga) a v októbri minulého roku porazili Cambridge United 2-1 na ich pôde.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies