Chelsea získala piateho Brazílčana, podpísala zmluvu s Nathanom

NETKY.SK • 14 Máj 2015, 19:04 • 2 min
Chelsea získala piateho Brazílčana, podpísala zmluvu s Nathanom

LONDÝN - Anglický futbalový majster Chelsea Londýn angažoval piateho Brazílčana. Len 19-ročný ofenzívny stredopoliar Nathan z Atletica Paranaense sa vo štvrtok na Stamford Bridge podrobil úspešným lekárskym testom a dohodol sa na podmienkach kontaktu, informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Brazílsky reprezentant do 20 rokov reprezentoval "kanárikov" aj na MS hráčov do 17 rokov 2013 v SAE. Tam nastúpil v prvom súboji proti Slovákom, ktorým strelil dva góly. Celkovo sa tomto ázijskom turnaji strelil 5 gólov v 5 zápasoch a dostal sa aj do All star výberu šampionátu. "Som šťastný, že som prišiel do Chelsea. Je to šampión Anglicka a dúfam, že sa tu mnoho naučím a zlepším svoju hru," povedal Nathan, ktorý sa oficiálne stane hráčom "The Blues" 1. júla. V mužstve sa pridá ku krajanom Oscarovi, Willianovi, Ramiresovi a Filipe Luisovi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona